20 Φεβρουαρίου 2012

Καρτελάκια Μέλισσα

Ομοιόμορφα καρτελάκια*, σε δύο χρώματα, για να συνοδεύσετε τις πλεκτές δημιουργίες σας για το πασχαλινό bazaar του "Μέλισσα"

ΓΙΑ ΠΛΕΚΤΑ ΜΕ ΒΕΛΟΝΑΚΙ


ΓΙΑ ΠΛΕΚΤΑ ΜΕ ΒΕΛΟΝΕΣ
Οδηγίες: Ανοίγετε και βλέπετε την εικόνα που θέλετε -δεξί κλικ- Αποθήκευση εικόνας ως… και εκτύπωση σε κατακόρυφη (μισή) σελίδα Α4. Κόβουμε στο εξωτερικό περίγραμμα και διπλώνουμε 2 φορές στις λευκές γραμμές (κεντρικός σταυρός). Μετά το δίπλωμα ανοίγουμε τρυπούλα στα στρόγγυλα γκρι σημεία και προσαρμόζουμε κλωστή ή κορδονάκι για να κρεμαστεί στο πλεκτό μας.
Στο κενό μπορείτε να γράψετε τη σύνθεση του νήματος, ευχές ή ότι άλλο θέλετε!!!!

Υπενθύμιση σε όσους θα στείλουν τα πλεκτά τους στο Μέλισσα:
Μέσα στο δεματάκι οπωσδήποτε το όνομά μας και η διεύθυνσή μας, για να μπορέσει το ίδρυμα να κρατήσει το τυπικό της αποστολής ευχαριστήριου γράμματος.

*Τα παραπάνω καρτελάκια έγιναν με Photoshop και αποθηκεύτηκαν σαν εικόνες. Μπορώ να σας στείλω το υπόδειγμα σε μορφή psd για τις δικές σας δημιουργίες αν μου στείλετε μήνυμα.

6 σχόλια:

  1. Μπράβο Αννίτα για τη σκέψη που είχες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ, Μαίρη μου. Δέχομαι το μπράβο μόνο για τη σχεδίαση της κάρτας. Έκλεψα την ιδέα από ένα φτωχικό γάμο, όπου προσκλητήρια και μπομπονιέρες είχαν κάτι αντίστοιχο, από εθελοντές για το "Χαμόγελο του παιδιού".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγάλη οργάνωση βλέπω. Μπράβο , μπράβο, μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. HOLA AMIGA, AHORA PONGO EL ENLACE DE SU BLOG EN MI ENTRADA, NO RECORDABA DONDE LO HABÍA VISTO, Y ES VERDAD QUE FUE EN SU BLOG, GRACIAS Y PERDÓN POR EL DESPISTE. BESOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H PAQUI επαληθεύει και ζητάει να τη συγχωρέσω που δεν ανέφερε την πηγή, επειδή δημοσίευσε σήμερα το δικό μας Κλασσικό Μοτίφ (2) που έπλεξε σε λευκό χρώμα. Εμείς γιατί πάντα αναφέρουμε τις πηγές μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο Αννίτα μου χαίρομαι πολύ για τη σκέψη και το ενδιαφέρον. Θα προσπαθήσω κι εγώ. Πρέπει να σταλούν απευθείας στο ίδρυμα? Συγνώμη αν αναφέρθηκε και δεν το κατάλαβα. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...